Windows 8 - den ny begyndelse?

Bliver Windows 8 & Metro den ny begyndelse, Microsoft håber på

Bliver Windows 8 med Metro den ny begyndelse, Microsoft håber på, eller udgør Windows 7 afslutningen på 25 års dominans?

Af Søren Kargaard, 5. april 2012

Den kommende Windows 8 er blevet kaldt alt lige fra Frankensteins monster til en smart og funktionel styret oplevelse. Hovedparten af de foreløbige tilbagemeldinger fra de, der har kastet sig over den nyeste Consumer Preview af Microsofts kommende Windows-udgave, er dog forholdsvis lunkne og endnu temmelig skeptiske.

Men da systemet først kommer på gaden til oktober og endnu ikke foreligger i nogen endelig udgave, er der stadig tid til at imødegå de mange kritiske bemærkninger, hvor i blandt kan fremhæves påpegningen af, at mange af de efterhånden temmelig erfarne Windows-brugere kan have svært ved at finde rundt i den næste Windows-udgave.

Følg med her på sitet, hvor vi løbende bringer opdatering om, hvordan det går med Microsofts bestræbelser på at hamle op med konkurrencen fra iOS og Android.

En gratis Consumer Preview-version af Windows 8 kan hentes her

Den næste Windows er Microsofts mest risikable produktsatsning, fortalte Microsofts chef Steve Ballmer tilbage i 2010 foran mere end 7.000 topchefer.

 


Klik på videoen ovenfor. I sit første svar er Ballmer hurtig til at udnævne Windows 8 som Microsofts mest risikable produktsatsning.
Den kommende Windows 8 bliver en blanding af den velkendte Windows-flade og en helt ny Metro-skærm med fingerbetjening.
Eksempel på låst skærmbillede i Windows 8 Consumer Preview udgaven.